Vejledning er en del af dit forløb hos FysioPopp

"Gennem min viden om kroppens opbygning og funktion, kan jeg via 
rådgivning og vejledning fremme sygdomsforståelse, selvforståelse og øge muligheden for egenomsorg"

Anita Popp

Træning

Ved et træningsforløb hos mig er der fokus på at identificere og optimere din livskvalitet og bevægelsespotentiale indenfor områderne sundhedsfremme, forebyggelse, behandling, habilitering og rehabilitering.
Der vil blive arbejdet med fysisk aktivitet og specifik træning med henblik på, at forbedre din muskelstyrke og koordination, bevægelighed, kondition eller indøve fysiske færdigheder.

Træningen kan foregå som:
  - individuelt 1:1 træningsforløb på klinikken I Vemmelev
  - individuelt 1:1 træningsforløb i eget hjem
  - træningsvejledning - vi gennemgår træningsprogram sammen og følger løbende op på dette,  men du står for at udføre træningen hjemme
  - på hold – dette er en mulighed hvis I er flere der henvender jer med ønske om specifik træning       der med fordel kan udføres på hold. Holdtræning kan også tilbydes til foreningsregi eller lignende

Jeg sammensætter et træningsprogram med øvelser specifikt rettet mod din udfordring eller problemstilling, og hvor den rette dosis og progression sikres, således du selv senere kan fortsætte træning på egen hånd

Behandling

Ved et behandlingsforløb hos mig er der fokus på at identificere og optimere din livskvalitet og bevægelsespotentiale indenfor områderne sundhedsfremme, forebyggelse, behandling, habilitering og rehabilitering.
Et behandlingsforløb vil ofte have den mest optimale effekt hvis det kombineres med et træningsforløb, men kan også sagtens stå alene

Jeg anvender manuelle ledmobiliserings- og bløddelsteknikker til at løsne led og spændt muskulatur – dette kan f.eks. være:
- massage
- ledmobilisering
- triggerpunktbehandling
- tapening
- udspænding

Energiforvaltning

Jeg udfører ressourceorienterede, individuelle samtaler om energiforvaltning i hverdagen. Dette kan være med baggrund i nylig opstået begrænsning i funktionsniveau grundet traume eller skade, grundet gradvis nedsat funktionsniveau, eller blot fordi du ønsker klarlægning af hvordan du bruger din energi optimalt således at du får den hverdag du ønsker hver dag.

At trives mentalt og fysisk, er grobunden for hele din livskvalitet.
Jeg kan hjælpe med forandring af handlestrategier og vaner, vejledning omkring fordeling af energi, så du bliver i stand til at skabe en bedre balance i din hverdag.
Gennem min viden om kroppens opbygning og funktion, kan jeg via rådgivning og vejledning fremme sygdomsforståelse, selvforståelse og øge muligheden for egenomsorg.
I fællesskab finder vi frem til de ressourcer og den energi der er til rådighed og du vil blive bevidst om de prioriteringer din hverdag kræver.

Priser

30 min session 250 kr
60 min session 500 kr

Praktisk info

Sessionerne udføres på min klinik i Vemmelev, i dit hjem, eller hos virksomhed på dennes adresse – her skal blot stilles et rum til rådighed. Ved sessioner ude beregnes kørselstillæg.
Ved alle første sessioner udføres undersøgelse og optagelse af sygdomshistorie for at sikre der igangsættes den mest optimale behandling og/eller træning af den pågældende udfordring med samtidig fokus på hele kroppen.
Jeg undersøger og vurderer kvaliteten af funktionelle bevægelser, herunder ledbevægelighed, muskulær koordination, funktion og styrke samt smerter/ømhed af relevante anatomiske strukturer.

Afbud skal gives hurtigst muligt og inden kl. 9 på behandlingsdagen pr. tlf (indtal på svarer hvis den ikke tages) eller online. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuld pris for den bookede session.

Tilskudsmuligheder: Der indberettes automatisk til Sygeforsikringen Danmark. Der kræves ikke henvisning fra læge for at du kan få tilskud.
Da jeg arbejder uden ydernummer kan der ikke opnås tilskud fra den offentlige sygesikring

Har du andre udfordringer?

Skulle du have brug for hjælp til andre udfordringer end de der er nævnt ovenfor, så giv mig et kald eller send mig en mail med en kort beskrivelse af din udfordring og lad os sammen finde en løsning der passer til dig.

Online booking

Autoriseret fysioterapaut

Private og virksomheder

FysioPopp

Med min erfaring i ryggen kan jeg sikre fysioterapi på højt fagligt niveau. Jeg har bl.a. erfaring med træning, behandling og vejledning ved:


- Hofte, knæ, ankel og fodproblematikker
- Skulder, ryg og nakkeproblematikker
- Lungeproblematikker
- Balanceproblematikker
- Arbejdsstillinger
- Sundhedsfremme generelt

Book din tid online her

Kontakt

Mandag - Fredag: 8 - 16
Helligdage lukket

© Copyright 2020 FysioPopp - Alle rettigheder haves.
CVR.  40961941
webpartner: openbox.dk